Skip links

Verhuizing van Nichefluence

Sinds 1 december is Nichefluence te vinden in het bijzondere Vondelparc. Het is de enige echte Vondelparc uit het bruisende stadsie Utrecht, niet het Vondelpark uit Amsterdam. Dit toonaangevende bedrijvencentrum is een inspirerende plek voor jonge ondernemers. 

“De locatie biedt unieke kansen voor jonge ondernemers”

Oktay Ertana

 

Plek voor ontwikkeling

Een locatie vol met innovatieve ondernemers is een ideale plek voor Nichefluence om zich verder te ontwikkelen. Naast het mooie interieur van het gebouw biedt het ook doorgroeimogelijkheden aan op langer termijn. Het team blijft ieder jaar groeien en het Vondelparc biedt deze kans.

Vondelparc

Inrichting van kantoor

We hebben de unieke kantoorruimte ons eigen gemaakt door met grote letters de naam van Nichefluence te graferen op de muur. Werken in deze ruimte onder het genot van een kop koffie was 1 van de eerste prioriteiten. Net als een koffiezetapparaat kon een koelkast niet ontbreken voor het bewaren van de lunch. Er wordt nog hard gewerkt aan de inrichting van het kantoor, want bij Nichefluence is er altijd ruimte voor ontwikkeling!

De locatie

Vondelparc is gelegen in hartje Utrecht tegenover station Vaartsche Rijn. Bent u binnenkort in de buurt kom dan zeker langs bij het kantoor. Daarvoor kunt u contact opnemen via ‎+31 30 369 0757 of stuur een e-mail naar Oktay@nichefluence.nl.

Vondelparc

Over Nichefluence

Nichefluence maakt het heel makkelijk om te starten met social media marketing. Wij managen dagelijks jouw social media. Posts schrijven, ontwerpen, berichten beantwoorden, doelgroepinteractie, ads, influencers, wij doen het allemaal.

Leave a comment