Skip links

De Nichefluence Drone

Sinds 16 maart is Nichefluence in het bezit van een DJI-Mini 2 (een drone). De drone is gehaald om indrukwekkende beelden te maken tijdens photoshoots en videoshoots voor klanten. Met een 4K camera kunnen er scherpe beelden geschoten worden vanaf punten die je als mens niet kan bereiken. 

“De drone is naar beneden gekomen….”

Oktay Ertana

De eerste vlucht

”Heb je hem laten landen” vroeg Social Media stagiair Kai. ”Nee, ik heb hem niet laten landen” antwoordde Oktay. Op dag 1 is iets gebeurd waar we het meest bang voor waren, de eerste crash van de drone..

Mini DJI 2

Wat was de oorzaak?

In dezelfde middag hadden Kai, Oktay en ik een uitje naar Kampong. Kai en ik zouden de bus pakken dus wij gingen eerder weg. Oktay zou later met de fiets naar Kampong komen. Toen wij de deur uitliepen zag Oktay zijn kans om ons te verrassen… 

De val overleefd

Gelukkig heeft de drone, op een paar schrammetjes na, de val overleefd. Oktay heeft zijn lesje geleerd en is gaan oefenen met het besturen van de drone. Inmiddels is de drone weer in perfecte staat en binnenkort zullen er weer toffe video’s gemaakt worden met deze toffe gadget!

Over Nichefluence

Nichefluence maakt het heel makkelijk om te starten met social media marketing. Wij managen dagelijks jouw social media. Posts schrijven, ontwerpen, berichten beantwoorden, doelgroepinteractie, ads, influencers, wij doen het allemaal.

Leave a comment