Skip links

Werkwijze

Wij managen dagelijks jouw social media om jouw merk te laten groeien. Door het dagelijks managen van jouw social media bereiken we jouw doelgroep en geven we jouw merk een professionele uitstraling.

Starten met social media uitbesteden bij Nichefluence

Stap 2

Zijn we allebei enthousiast? Dan starten we onze samenwerking met een strategische merksessie: een sessie die draait om jouw merk en jouw visie als ondernemer.

Stap 3

Na de strategische merksessie hebben wij alles in huis om jouw socials te laten groeien. Ook managen wij jouw influencer marketing en social media advertenties. Fijn, toch?!

Focus op je business šŸŽÆ

Vanaf nu liggen je socials in onze handen. Zodat jij volledig kunt focussen op de groei van je business.

Social media uitbesteden is niet moeilijk

Nichefluence maakt het heel makkelijk om te starten met social media marketing. Wij managen dagelijks jouw social media. Posts schrijven, ontwerpen, berichten beantwoorden, doelgroepinteractie, ads, influencers, wij doen het allemaal. Het is dus Ć©cht zo eenvoudig. Start met uitbesteden van social media in 3 stappen:

projectcoƶrdinator

projectcoƶrdinator

Nichefluence oprichter Oktay bedenkt samen met jou de strategie. Met Ć©Ć©n aanspreekpunt die gelijk alles regelt ben je helemaal ontzorgd. Dat geeft rust en focus.

grafisch ontwerper

grafisch ontwerper

Onze grafisch ontwerper Stijn ontwerpt al het beeldmateriaal voor jouw merk. Stijn heeft jarenlange ervaring en ontwerpt professionele content in jouw merkstijl - ook zonder brand guide.

social media marketeers

social media marketeers

Onze social media manager David onderhoudt dagelijks alle socials. Zij zorgen dat de merkbekendheid groeit bij jouw doelgroep.

Een heel team dat aan jouw merkgroei werkt. En dat voor een vaste prijs per maand.

Onze kernwaarden

Transparantie

Bij Nichefluence weet je altijd wat je kunt verwachten en voor welke prijs. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. #transparant

Niche

Wij zijn jouw oren & ogen op social. Daarom is het belangrijk dat wij ons verdiepen in jouw niche. Geen niche is te ingewikkeld voor ons.

Consistent

Groeien op social media is niet moeilijk, zolang je het consistent doet. Daar ligt onze kracht.

Genoeg over ons. Kunnen wij jou helpen?

Samenwerken met Nichefluence is heel eenvoudig. Maar we leggen je dit graag nog eens persoonlijk uit. En we zijn benieuwd wie jij bent en waar je aan werkt. Laat jij je e-mailadres of telefoonnummer achter? Dan nemen wij snel contact met je op!